Adele's FotoPage

By: Adele Farah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 dengan joanne

depan detskii mir where the ferrari car dealer is
 
 
View all 12 photos...
memula nak pergi kedai 'dunia kanak-kanak' (detskii mir) kt lubyanka dgn ram....
skali mamat tu plak tak bleh bangun tido...
so bawala joanne and her frenz jalan2....
tak sempat nak gi kedai ferrari....
tak apa...next time...
kami ke butik adidas....cun gile kasut warna-warni....
jumpa butik jimmy choo...salvatore....hermes...LV...tapi kami tak berani nak masuk kedai2 tu....
hrmmm...kami pergi gaks detskii mir tu....tapi lupala nk ambik gambar.....tapi macam tak bleh je nk ambik dlm bgnan....sorryla zafri....


Saturday, 5-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
raya celebration @ m'sia embassy

 
 
 
View all 8 photos...
sedih baju ni dah tak bleh pakai sbb kite masuk washing machine....
muaskaskaskas...
dah le hari tu comot betul bukan sbb goreng cucur...
tapi sbb makan...muaskaskaskas....


Thursday, 3-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
raye pertama

 
 
 
View all 7 photos...
WAAAAAAAAAaaaaaaa!!! tak cuti!!
tapi sempat sembahyang raye gak..
heybat tak kami??


Tuesday, 25-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
surprise birthday party for seri

birthday cake juani masak
seri getting ready n making a wish
 
View all 29 photos...
best gile!!aku berjaya buat surprise party sampai terkejut gile seri...ekekekke
yg kelakarnya semua berkumpul dh kat bilik raymond...
time tu la baru nk cari candles....
tp takde...tetiba seri plak dtg...
sbb dia boring duk sesorang kt bilik...
kitaorg ni punyala gabra....
dah le raymond plak tak reti nk klentong...ckpla semua org dah tido!...
skali dia bg jugak seri ni masuk...
kitaorg apa lagi...nyanyi jelah happy birthday...
apa2 pon tak kisahla...
janji surprise gaks...
walaupon sepatutnya surprise kt bilik aku
lepas dh nyanyi tu kitaorg pon geraks la ke bilik aku utk parti yg rasmi...ekekekeke


Tuesday, 18-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Uni and trauma

 
 
 
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net